Wij zorgen voor de beste kandidaten op de juiste plek

Meijboom Werving & Selectie zorgt voor de beste kandidaten op de juiste plek. Of je nu op zoek bent naar een uitdagende en passende baan of naar een geschikte kandidaat, ik help je met het zoeken naar de perfecte match. Ik ben werkzaam voor diverse branches en werk vooral in de Randstad met een kantoor in Bodegraven, midden in het Groene Hart.

Jouw persoonlijke wensen

Ruim 20 jaar doe ik waar ik goed in ben; het verbinden van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Ik kijk verder dan alleen naar de vacatures en de cv’s. Persoonlijke contact vind ik belangrijk en is de leidraad in mijn werk. Wil je een nieuwe baan, dan ga ik voor je op zoek naar een functie die volledig aansluit bij jouw wensen. Een functie die het beste in je naar boven haalt, zodat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Ben je als bedrijf op zoek naar een kandidaat die past bij jouw organisatie? Ik neem dit graag voor je uit handen. Van secretaresse tot accountmanager, van logistiek medewerker tot inkoper; ik ga geen uitdaging uit de weg en ben je graag van dienst!
 

regio Gouda

Heb jij een technische achtergrond en ben je communicatief sterk? Heb jij inzicht in het productieproces, wil je graag meedenken met de organisatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als meewerkend voorman? Lees dan snel verder!

Utrecht

Heb jij financieel administratieve werkervaring? Ben je ontwikkelingsgericht en spreekt een functie met een breed takenpakket jou aan? Lees dan snel verder!

regio Leiden

Is forecasting, voorraadplanning, voorraadmanagement en ketenoptimalisatie gesneden koek voor jou en werk je graag op zowel operationeel als tactisch niveau? Lees dan snel verder!


Bedankt voor de snelle en professionele bemiddeling. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe baan en mijn nieuwe werkgever

Christiane

We hebben elke keer weer heel snel heel bekwame nieuwe mensen.

Johan

De ervaring en vakkennis in matchmaking is wat er voor zorgt dat ik volgende keer ook graag weer terugkom.

Frans de Groot

Ik heb de samenwerking met Michèle als professioneel en prettig ervaren. Geen poespas en ze doet wat ze belooft. Van harte aanbevolen!

Nanette

Waar het me zelf niet lukte iemand te vinden had Michele het binnen een paar dagen voor elkaar!

F. van 't Hoog

Meijboom Werving & Selectie  •  Marktstraat 5  •  2411 BE Bodegraven
Michèle Meijboom  •  +31(0) 6 23 988 079  •  meijboom@meijboomwervingenselectie.nl

Meijboom Werving & Selectie
Marktstraat 5
2411 BE Bodegraven

Michèle Meijboom
+31(0) 6 23 988 079
meijboom@meijboomwervingenselectie.nl

Meijboom Werving & Selectie | Ontwerp & realisatie: Matthja.nl & De Goudse Wolf